Arabische parfums

Arabische parfum

Alles over Arabische Parfums

Contact

Neem direct contact met ons op voor al uw vragen. wij zullen al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Vul hier onder het contact formulier in. 

Contact

Contact formulier

Waar kan je Arabische parfums kopen in Nederland?

Bij Aboe Safiya kun je veel verschillende soorten Arabische parfums kopen. De meeste van deze parfums zijn afkomstig uit Dubai en hebben de kenmerkende Oosterse geuren. Bestel eenvoudig de lekkerste Arabische parfums in de webshop van Aboe Safiya. Kenmerkende geuren als oudh komen veel terug in deze parfums. We zien steeds vaker dat grote merken inspiratie opdoen uit Arabische parfums. Ook zij verkopen parfums welke zijn geïnspireerd op grote merken als Amouage of Tom Ford. Deze kun je voordelig in online kopen via de webshop van Aboe Safiya. Voor echte Arabische parfums hoef je geen vliegticket te boeken. Deze bestel je eenvoudig in Nederland via Aboe Safiya. Parfum wordt veel gebruikt in de Arabische cultuur en deze kun je nu eenvoudig in huis halen. De parfums van hun eigen Aboe Safiya merk zijn volledig vrij van alcohol. De parfums van de merken Ard Al Zaafaraan en Lattafa zijn gemaakt op basis van alcohol. De populariteit van oosterse parfum blijft groeien. Dat zie je terug in bekende parfummerken die de kenmerkende topnoten van de Arabische parfums verwerken in hun nieuwste geuren. Wil je voordelig een heerlijk geurende oosterse parfum in huis halen? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Aboe Safiya om hun brede assortiment te bekijken. Topnoten van oudh en musk voeren de boventoon in deze heerlijk geurende parfums. Deze topnoten komen terug in bekende parfums van onder andere Dior, Armani, Gucci, Tom Ford en Creed. Met hun eigen parfumlijn van Aboe Safiya haal je een heerlijke authentieke oosterse parfum in huis. Probeer ze allemaal om zo af te kunnen wisselen met je oosterse parfum. Van frisse geuren tot warme donkere geuren; je vindt het allemaal in hun webshop. Bij het bestellen van je oosterse parfum heb je deze snel in huis en kun je de hele dag genieten van een aangename oosterse geur.

Wat zijn de kenmerken van Arabische parfums?

Agerwood, ook wel bekend als oudh, is een ingrediënt die veelal terugkomt in een Arabische parfums. Agerwood is een harsachtige houtsoort die een heerlijke geur afgeeft. Oudh ontstaat wanneer Aquilaria bomen besmet raken met Phialophora Parasitica, wat een schimmelsoort is. Wanneer het hout niet besmet raakt met deze schimmelsoort is het hout vrijwel geurloos. Pas na de infectie treedt er een donkere en aromatische hars op wat wordt gebruikt voor het de Arabische parfums. Oudh zelf heeft een zeer kenmerkende en aangename geur welke als basis wordt gebruikt voor vele oosterse parfums. Oudh kan met veel verschillende geuren worden gecombineerd. Voeg een frisse toon toe aan oudh en je hebt een hele andere soort parfum dan wanneer je er een warme geur mee combineert. Hierdoor zijn er veel oosterse parfums op de markt welke oudh als basis hebben, welke worden gecombineerd met een tal van andere geuren. Hierdoor kun je een heerlijke oosterse geur in huis halen die helemaal past bij wat jij lekker vindt ruiken. Wanneer je een parfum aanbrengt met oudh zal je merken dat deze in het begin zeer sterk aanwezig is.

Na een minuut of 10 a 15 zal de geur wat afnemen in sterkte en blijft er een heerlijk geurende parfum over. Oosterse parfum is vaak warm, zacht en zeer aangenaam en blijft lang op de huid zitten waardoor je urenlang kunt genieten van een heerlijk aangename geur. In de webshop van Aboe Safiya hebben ze een selectie gemaakt van de lekkerste en beste oosterse parfums waardoor ze allemaal stuk voor stuk heerlijk ruiken. De kenmerkende ingrediënten van de oosterse parfum vind je terug in alle soorten die ze in de webshop aanbieden. Daarnaast hebben ze ook hun eigen parfummerk welke volledig vrij is van alcohol en chemicaliën. Zo geniet je van een lekkere oosterse parfum zonder onnodige ingrediënten op je huid aan te brengen. Oosterse geuren zijn warme geuren welke noten kunnen hebben van sandelhout, musk, wierrook of juist een erg frisse toon hebben. In de beschrijving zie je welke geurnoten er aan de parfum zijn toegevoegd zodat je kunt kijken welke geuren jou aanspreken.